Hayseed Dixie

Deze vier mannen komen 'all the way from America' en brengen een mix van hard rock en bluegrass met zich mee. Deze combinatie heeft hen dan ook de grondleggers van Rockgrass gemaakt. Na hun eerste album A HillBilly Tribute to AC/DC zijn er intussen alweer 13 bijgekomen! Deze staan vol met covers van echte klassiekers, van Highway to Hell tot de Bohemian Rhapsody.

De banjo is onmisbaar: "If loving the banjo is wrong, then we don't want to be right!". Bij het horen van hun muziek is menig mens geassocieerd met klassieke 'bar fights' waarbij de stoelen en het bier door de lucht vliegen. Naast dat de mannen beladen zijn met muzikaal talent bezitten zij ook nog eens een goede dosis humor. Hun clips zijn gewoonweg lachwekkend en hun naam Hayseed Dixie is een klankkundige verwijzing naar AC/DC.


Hayseed Dixie
20 mei. Koop tickets
Voorverkoop:
€ 15,00
Avondkassa:
€ 17,00
Servicekosten Atak:
€ 2,40
Deuren open:
20:00 uur
Aanvang:
20:30 uur
Zaal:
Saxion Zaal

Kortom, een avond Rockgrass door deze muzikale en humoristische mannen kan je niet aan je voorbij laten gaan! Alvast in de sfeer komen? Bekijk en beluister dan de filmpjes!

Agenda

Beste bezoekers en popliefhebbers,

De rechtbank Overijssel, locatie Almelo, heeft op 31 januari 2018 het faillissement uitgesproken van de Stichting Atak, Podium voor Moderne Muziek, met aanstelling van mr. P. Weenink (Weenink Bedrijfsadvocatuur | WEENINC) tot curator.

De geplande concerten zullen geen doorgang vinden. Ook de overige activiteiten, waaronder de verhuur van oefenruimte, zijn gestaakt.

Veel bezoekers van Atak hebben contact opgenomen met vragen over het faillissement en de gevolgen daarvan voor hun persoonlijke situatie. Veel van de individuele vragen zijn van gelijke aard en/of strekking en zien op de afhandeling van reeds betaalde tickets voor een geannuleerd concert. Voor die situatie geldt het volgende:
Als gevolg van het faillissement van Atak kan er door Atak geen uitvoering meer worden gegeven aan het concert. Er is getracht de concerten elders onder te brengen maar die inspanningen hebben geen resultaat opgeleverd. Indien u reeds heeft betaald voor een ticket, heeft u een vordering op Atak omdat de betaling door de curator niet kan worden teruggestort. U kunt uw vordering uit hoofde van de betaling indienen via: faillissementen@weeninc.nl. U dient uw betaalbevestiging mee te zenden. Uw vordering wordt hiermee op de lijst van voorlopig erkende concurrente crediteuren geplaatst. In een later stadium van het faillissement zal de curator u informeren over een eventuele (gedeeltelijke) uitkering aan de concurrente crediteuren.

Bovenstaande procedure geldt overigens voor alle crediteuren van Atak. Indien u een vordering heeft op Atak, dan kunt u uw vordering indienen via: faillissementen@weeninc.nl

Indien u met bovenstaande geen antwoord heeft gekregen op uw vraag, kunt u uw vraag richten aan bovengemeld mailadres. De curator heeft het streven om uw vraag zo spoedig mogelijk te beantwoorden. De curator vraagt uw begrip voor de eventuele vertraging in de beantwoording van uw vraag.

×