Hardhouse in de studio's van Atak!

Hardhouse is ontstaan uit Nederlandse house en rave die zijn vermengd met invloeden van hardtrance en oldschool-hardcore. Jarenlang ontwikkelt het subgenre zich in de underground.

In Nederland kreeg het hardhouse genre vooral gestalte dankzij de feesten van HQ in de Amsterdamse Melkweg. Er werd een unieke mengeling gedraaid van de snellere club-muziek, psytrance, hardtrance en UK hardhouse. De HQ-avonden in de Melkweg werden iedere maand drukbezocht en hardhouse voerde de boventoon op grote evenementen.

Dj Fausto (HQ, Dancevalley, Impulz) werd al snel het gezicht van deze beweging in Nederland en hij zal deze avond in de kelder van Atak zijn magische kunsten achter de draaitafels vertonen jullie tot in de vroege uren laten dansen. Dj's Liz Rahman, Holly en Nickey zullen je deze avond trakteren op de hardere (oldschool) stijlen uit het magische verleden.

Hardhouse
25 mrt. Koop tickets
Voorverkoop:
€ 9,00
Avondkassa:
€ 11,00
Servicekosten Atak:
€ 0,00
Deuren open:
23:00 uur
Aanvang:
23:00 uur
Zaal:
Atak Studio's

Hardhouse is ontstaan uit Nederlandse house en rave die zijn vermengd met invloeden van hardtrance en oldschool-hardcore. Dj Fausto (HQ, Dancevalley, Impulz) werd midden jaren negentig het gezicht van deze beweging in Nederland en hij zal deze avond in de kelder van Atak zijn magische kunsten achter de draaitafels vertonen en de dansvloer in extase brengen.

Agenda

20 okt DONNIE Meer info Koop tickets
21 okt Proud to be Fout! Halloween Meer info Koop tickets
26 okt Mad Metal Mania #2 Meer info
27 okt Tim Akkerman | Wilminktheater Meer info Koop tickets