Hardhouse in de studio's van Atak!

Hardhouse is ontstaan uit Nederlandse house en rave die zijn vermengd met invloeden van hardtrance en oldschool-hardcore. Jarenlang ontwikkelt het subgenre zich in de underground.

In Nederland kreeg het hardhouse genre vooral gestalte dankzij de feesten van HQ in de Amsterdamse Melkweg. Er werd een unieke mengeling gedraaid van de snellere club-muziek, psytrance, hardtrance en UK hardhouse. De HQ-avonden in de Melkweg werden iedere maand drukbezocht en hardhouse voerde de boventoon op grote evenementen.

Dj Fausto (HQ, Dancevalley, Impulz) werd al snel het gezicht van deze beweging in Nederland en hij zal deze avond in de kelder van Atak zijn magische kunsten achter de draaitafels vertonen jullie tot in de vroege uren laten dansen. Dj's Liz Rahman, Holly en Nickey zullen je deze avond trakteren op de hardere (oldschool) stijlen uit het magische verleden.

Hardhouse
25 mrt. Koop tickets
Voorverkoop:
€ 9,00
Avondkassa:
€ 11,00
Servicekosten Atak:
€ 0,00
Deuren open:
23:00 uur
Aanvang:
23:00 uur
Zaal:
Atak Studio's

Hardhouse is ontstaan uit Nederlandse house en rave die zijn vermengd met invloeden van hardtrance en oldschool-hardcore. Dj Fausto (HQ, Dancevalley, Impulz) werd midden jaren negentig het gezicht van deze beweging in Nederland en hij zal deze avond in de kelder van Atak zijn magische kunsten achter de draaitafels vertonen en de dansvloer in extase brengen.

Agenda

10 dec Muziek bij de Buren (Afterparty) Meer info
13 dec The Jam Meer info
17 dec Zing Nederlands met me Meer info
19 dec NSJO 2017: Disco Inferno + Wicked Jazz Sounds Meer info Koop tickets