Schud de winter van je af, ontsteek het eerste vuurtje en ontmoet je mede reizigers op weg naar de zomer!

Op zaterdag 5 maart is het tijd voor de eerste Green Vibrations Pre-Party. Met Live muziek, DJ's, en die ekte Green Vibrations Deco bouwen we een feestelijke Oase in de kelder van Atak. We beginnen met te gekke live muziek en werken onze weg langs dikke Dubstep, Trap, en Drum n Bass om uiteindelijk tot diep in de nacht door te gaan op Progressive Techno en Psy-Trance!

Green Vibrations Pre-Party
5 mrt. Koop tickets
Voorverkoop:
€ 6,00
Avondkassa:
€ 7,50
Servicekosten Atak:
€ 1,50
Deuren open:
20:30 uur
Aanvang:
21:00 uur
Zaal:
Atak Studio's
Leeftijd:

Line-up:

Roots Rising (Reggae,Balkan, Hip-Hop)
Roots Rising brengt feestelijke revolutie met het hart op de juiste plek!
YouTube

Aufglauft (Psych-Jazz)
Verstandsverbijsterende psychedelisch jazz-rock.
YouTube

Sam en Maks (Dubstep Drum n Bass, Trap)
Kortsluiting residents laten de hut schudden!
Mixcloud

BlueIce (Progressive Techno)
Oude bekende van de Green draait Techno tot de late uurtjes!
Soundcloud

Beatling (Progressive/Psy)
Green Resident draait moeiteloos de beste progressive en psy-trance aan elkaar.
Hearthis

Agenda

Beste bezoekers en popliefhebbers,

De rechtbank Overijssel, locatie Almelo, heeft op 31 januari 2018 het faillissement uitgesproken van de Stichting Atak, Podium voor Moderne Muziek, met aanstelling van mr. P. Weenink (Weenink Bedrijfsadvocatuur | WEENINC) tot curator.

De geplande concerten zullen geen doorgang vinden. Ook de overige activiteiten, waaronder de verhuur van oefenruimte, zijn gestaakt.

Veel bezoekers van Atak hebben contact opgenomen met vragen over het faillissement en de gevolgen daarvan voor hun persoonlijke situatie. Veel van de individuele vragen zijn van gelijke aard en/of strekking en zien op de afhandeling van reeds betaalde tickets voor een geannuleerd concert. Voor die situatie geldt het volgende:
Als gevolg van het faillissement van Atak kan er door Atak geen uitvoering meer worden gegeven aan het concert. Er is getracht de concerten elders onder te brengen maar die inspanningen hebben geen resultaat opgeleverd. Indien u reeds heeft betaald voor een ticket, heeft u een vordering op Atak omdat de betaling door de curator niet kan worden teruggestort. U kunt uw vordering uit hoofde van de betaling indienen via: faillissementen@weeninc.nl. U dient uw betaalbevestiging mee te zenden. Uw vordering wordt hiermee op de lijst van voorlopig erkende concurrente crediteuren geplaatst. In een later stadium van het faillissement zal de curator u informeren over een eventuele (gedeeltelijke) uitkering aan de concurrente crediteuren.

Bovenstaande procedure geldt overigens voor alle crediteuren van Atak. Indien u een vordering heeft op Atak, dan kunt u uw vordering indienen via: faillissementen@weeninc.nl

Indien u met bovenstaande geen antwoord heeft gekregen op uw vraag, kunt u uw vraag richten aan bovengemeld mailadres. De curator heeft het streven om uw vraag zo spoedig mogelijk te beantwoorden. De curator vraagt uw begrip voor de eventuele vertraging in de beantwoording van uw vraag.

×