Green Vibrations gaat door!

Na een dag op het festival is het tijd om naar de After te dwalen en de kers op de festivaltaart te zetten. Dit jaar aan, de Enschedese kunstenaar en DJ, Jay Minimal de eer voor skeer gecureer inzake kunst en muziek. Enskes ongekroonde afterparty koning zorgt ervoor dat we in de grote zaal diep door kunnen technoen met Tahko, de duitse Blech und Trommel en Captain Comsmotic. Daarnaast laten we in Green Vibrations stijl Enschedees creatieve zielen en kunstenaars los op Atak. Aan hun de taak om de grote zaal om te bouwen naar Bassies Bunker en de After tot in de puntjes toe aan te kleden.

In de Foyer nodigen we dit jaar de heren en dame van Overlast uit. DJ's Grey Matherz, DB, Blue Ice en Flawless gaan de buren tot diep in de nacht wakker houden gruizige techno platen.

Green Vibrations Afterparty
25 mei.
Voorverkoop:
€ 0,00
Avondkassa:
€ 10,00
Servicekosten Atak:
€ 0,00
Deuren open:
23:00 uur
Aanvang:
23:00 uur
Zaal:
Grolsch Zaal
Leeftijd:

Bassies Bunker (Grote Zaal)

TAHKO
(Techno, Deep-Tech, Tech-House, Amsterdam)
Soundcloud

BLECH UND TROMMEL
(Techno, Hamburg)
Soundcloud

CAPTAIN COSMIC
(Techno, Munster)
Soundcloud

OVERLAST IN DE FOYER
(Grey Matherz, DB, Flawless, Blue Ice
Soundcloud

Agenda

Beste bezoekers en popliefhebbers,

De rechtbank Overijssel, locatie Almelo, heeft op 31 januari 2018 het faillissement uitgesproken van de Stichting Atak, Podium voor Moderne Muziek, met aanstelling van mr. P. Weenink (Weenink Bedrijfsadvocatuur | WEENINC) tot curator.

De geplande concerten zullen geen doorgang vinden. Ook de overige activiteiten, waaronder de verhuur van oefenruimte, zijn gestaakt.

Veel bezoekers van Atak hebben contact opgenomen met vragen over het faillissement en de gevolgen daarvan voor hun persoonlijke situatie. Veel van de individuele vragen zijn van gelijke aard en/of strekking en zien op de afhandeling van reeds betaalde tickets voor een geannuleerd concert. Voor die situatie geldt het volgende:
Als gevolg van het faillissement van Atak kan er door Atak geen uitvoering meer worden gegeven aan het concert. Er is getracht de concerten elders onder te brengen maar die inspanningen hebben geen resultaat opgeleverd. Indien u reeds heeft betaald voor een ticket, heeft u een vordering op Atak omdat de betaling door de curator niet kan worden teruggestort. U kunt uw vordering uit hoofde van de betaling indienen via: faillissementen@weeninc.nl. U dient uw betaalbevestiging mee te zenden. Uw vordering wordt hiermee op de lijst van voorlopig erkende concurrente crediteuren geplaatst. In een later stadium van het faillissement zal de curator u informeren over een eventuele (gedeeltelijke) uitkering aan de concurrente crediteuren.

Bovenstaande procedure geldt overigens voor alle crediteuren van Atak. Indien u een vordering heeft op Atak, dan kunt u uw vordering indienen via: faillissementen@weeninc.nl

Indien u met bovenstaande geen antwoord heeft gekregen op uw vraag, kunt u uw vraag richten aan bovengemeld mailadres. De curator heeft het streven om uw vraag zo spoedig mogelijk te beantwoorden. De curator vraagt uw begrip voor de eventuele vertraging in de beantwoording van uw vraag.

×