Koop hier een passe-partout voor €20,-!

Na het succes van de Pikzwart Gogbot editie van vorig jaar mocht deze avond in 2016 niet ontbreken! Deze crew staat de laatste jaren garant voor een gewaagde sound in Twente. Altijd balancerend op de rand van het house & techno landschap is de samenwerking tussen GOGBOT en Pikzwart dan ook een perfecte match. Na feesten met dj's als Call Super, Objekt en Kobosil is het nu weer tijd voor een extra grote editie in Atak. De internationale line up is onderdeel van GOGBOT Festival's nachtprogramma.

GOGBOT Pikzwart
9 sep. Koop tickets
Voorverkoop:
€ 9,00
Avondkassa:
€ 12,50
Servicekosten Atak:
€ 1,00
Deuren open:
23:00 uur
Aanvang:
23:00 uur
Zaal:
Grolsch
Leeftijd:

Headliners van de avond:

Tijdens Gogbot x Pikzwart gaan we voor intense techno met Shed en Matrixxman. Twee cult figuren die niet vies zijn van een tandje harder.

Wil je graag alle drie de avonden gaan? Dan hebben we een aanbieding voor je, voor €20,- koop je hier een passe-partout! Bij de kassa krijg je voor je ticket een bandje!

Agenda

Beste bezoekers en popliefhebbers,

De rechtbank Overijssel, locatie Almelo, heeft op 31 januari 2018 het faillissement uitgesproken van de Stichting Atak, Podium voor Moderne Muziek, met aanstelling van mr. P. Weenink (Weenink Bedrijfsadvocatuur | WEENINC) tot curator.

De geplande concerten zullen geen doorgang vinden. Ook de overige activiteiten, waaronder de verhuur van oefenruimte, zijn gestaakt.

Veel bezoekers van Atak hebben contact opgenomen met vragen over het faillissement en de gevolgen daarvan voor hun persoonlijke situatie. Veel van de individuele vragen zijn van gelijke aard en/of strekking en zien op de afhandeling van reeds betaalde tickets voor een geannuleerd concert. Voor die situatie geldt het volgende:
Als gevolg van het faillissement van Atak kan er door Atak geen uitvoering meer worden gegeven aan het concert. Er is getracht de concerten elders onder te brengen maar die inspanningen hebben geen resultaat opgeleverd. Indien u reeds heeft betaald voor een ticket, heeft u een vordering op Atak omdat de betaling door de curator niet kan worden teruggestort. U kunt uw vordering uit hoofde van de betaling indienen via: faillissementen@weeninc.nl. U dient uw betaalbevestiging mee te zenden. Uw vordering wordt hiermee op de lijst van voorlopig erkende concurrente crediteuren geplaatst. In een later stadium van het faillissement zal de curator u informeren over een eventuele (gedeeltelijke) uitkering aan de concurrente crediteuren.

Bovenstaande procedure geldt overigens voor alle crediteuren van Atak. Indien u een vordering heeft op Atak, dan kunt u uw vordering indienen via: faillissementen@weeninc.nl

Indien u met bovenstaande geen antwoord heeft gekregen op uw vraag, kunt u uw vraag richten aan bovengemeld mailadres. De curator heeft het streven om uw vraag zo spoedig mogelijk te beantwoorden. De curator vraagt uw begrip voor de eventuele vertraging in de beantwoording van uw vraag.

×