Koop hier een passe-partout voor €20,-!

Ook dit jaar dansen de GOGBOT festival bezoekers s'nachts door in Atak. 4 dagen lang, van 8 tm 11 september, staat Enschede van in het teken van vervreemdende kunst, vernieuwende muziek, installaties en lezingen.

In poppodium Atak vind je 3 dagen lang een nachtprogramma met techno, beats, breaks en natuurlijk veel experiment zowel op geluids als op beeld vlak.

Traditiegetrouw vieren we de opening van GOGBOT op donderdag met speciale live performances van internationale acts. Dit jaar gaat GOGBOT voor hun nachtprogramma ook een samenwerking aan met locale partners Pikzwart (vrijdag 9 september) en Kortsluiting (zaterdag 10 september).

Dansen tot je omvalt.

GOGBOT Experimental Night
8 sep. Koop tickets
Voorverkoop:
€ 9,00
Avondkassa:
€ 12,50
Servicekosten Atak:
€ 1,00
Deuren open:
23:00 uur
Aanvang:
23:00 uur
Zaal:
Grolsch zaal
Leeftijd:

Lline-up:

Louter experimentele live performances van Samuel Kerridge, Shapednoise, Martin Messier en Thomas Ankersmit op de Gogbot Experimental Night.

Wil je graag alle drie de avonden gaan? Dan hebben we een aanbieding voor je, voor €20,- koop je hier een passepartout! Bij de kassa krijg je voor je ticket een bandje!

Agenda

Beste bezoekers en popliefhebbers,

De rechtbank Overijssel, locatie Almelo, heeft op 31 januari 2018 het faillissement uitgesproken van de Stichting Atak, Podium voor Moderne Muziek, met aanstelling van mr. P. Weenink (Weenink Bedrijfsadvocatuur | WEENINC) tot curator.

De geplande concerten zullen geen doorgang vinden. Ook de overige activiteiten, waaronder de verhuur van oefenruimte, zijn gestaakt.

Veel bezoekers van Atak hebben contact opgenomen met vragen over het faillissement en de gevolgen daarvan voor hun persoonlijke situatie. Veel van de individuele vragen zijn van gelijke aard en/of strekking en zien op de afhandeling van reeds betaalde tickets voor een geannuleerd concert. Voor die situatie geldt het volgende:
Als gevolg van het faillissement van Atak kan er door Atak geen uitvoering meer worden gegeven aan het concert. Er is getracht de concerten elders onder te brengen maar die inspanningen hebben geen resultaat opgeleverd. Indien u reeds heeft betaald voor een ticket, heeft u een vordering op Atak omdat de betaling door de curator niet kan worden teruggestort. U kunt uw vordering uit hoofde van de betaling indienen via: faillissementen@weeninc.nl. U dient uw betaalbevestiging mee te zenden. Uw vordering wordt hiermee op de lijst van voorlopig erkende concurrente crediteuren geplaatst. In een later stadium van het faillissement zal de curator u informeren over een eventuele (gedeeltelijke) uitkering aan de concurrente crediteuren.

Bovenstaande procedure geldt overigens voor alle crediteuren van Atak. Indien u een vordering heeft op Atak, dan kunt u uw vordering indienen via: faillissementen@weeninc.nl

Indien u met bovenstaande geen antwoord heeft gekregen op uw vraag, kunt u uw vraag richten aan bovengemeld mailadres. De curator heeft het streven om uw vraag zo spoedig mogelijk te beantwoorden. De curator vraagt uw begrip voor de eventuele vertraging in de beantwoording van uw vraag.

×