FUZZ is de vaste atak avond voor harde rock, indie, grunge, stoner, psych, post-metal en shoegaze. Vier keer per jaar kun je in het Atak Cafe genieten en ontdekken. Voor deze editie hebben we een paar hele fijne bands weten te strikken. Support your local scene!

Black Monsoon
Twee gitaren en een drumstel. Meer hebben Teun, Jacquelien en Marjolein van Black Monsoon niet nodig voor hun moderne noise grunge. Dit trio uit Utrecht en Deventer valt te vergelijken met PJ harvey, Blood red shoes en de alternative rock godfathers van Sonic Youth. Aanrader!

RUV
Deze wolf pack zijn de verspreiders van het blues rock boogie gospel dat ze verkondigen met jankende gitaren, grommende bassen en groovy drums. Denk aan gary moore, bonham met een dosis Jack White en Dan Auerbach.

NO WOW
Deze twee heren en dame maken grungy en eigenzinnige indie met een dikke sound! Vorige week zette No Wow nog cafe rocks op de kop. Heb je dat gemist dan kun je dat vanavond inhalen..

FUZZ
30 nov.
Kosten:
Gratis toegang
Deuren open:
20:00 uur
Aanvang:
21:00 uur
Zaal:
Atak Café
Subgenre:
Blues Rock, Grunge, Stoner

Update: AOWDA is helaas afgevallen, maar gelukkig vallen de mannen van NO WOW voor ze in!

Agenda

Beste bezoekers en popliefhebbers,

De rechtbank Overijssel, locatie Almelo, heeft op 31 januari 2018 het faillissement uitgesproken van de Stichting Atak, Podium voor Moderne Muziek, met aanstelling van mr. P. Weenink (Weenink Bedrijfsadvocatuur | WEENINC) tot curator.

De geplande concerten zullen geen doorgang vinden. Ook de overige activiteiten, waaronder de verhuur van oefenruimte, zijn gestaakt.

Veel bezoekers van Atak hebben contact opgenomen met vragen over het faillissement en de gevolgen daarvan voor hun persoonlijke situatie. Veel van de individuele vragen zijn van gelijke aard en/of strekking en zien op de afhandeling van reeds betaalde tickets voor een geannuleerd concert. Voor die situatie geldt het volgende:
Als gevolg van het faillissement van Atak kan er door Atak geen uitvoering meer worden gegeven aan het concert. Er is getracht de concerten elders onder te brengen maar die inspanningen hebben geen resultaat opgeleverd. Indien u reeds heeft betaald voor een ticket, heeft u een vordering op Atak omdat de betaling door de curator niet kan worden teruggestort. U kunt uw vordering uit hoofde van de betaling indienen via: faillissementen@weeninc.nl. U dient uw betaalbevestiging mee te zenden. Uw vordering wordt hiermee op de lijst van voorlopig erkende concurrente crediteuren geplaatst. In een later stadium van het faillissement zal de curator u informeren over een eventuele (gedeeltelijke) uitkering aan de concurrente crediteuren.

Bovenstaande procedure geldt overigens voor alle crediteuren van Atak. Indien u een vordering heeft op Atak, dan kunt u uw vordering indienen via: faillissementen@weeninc.nl

Indien u met bovenstaande geen antwoord heeft gekregen op uw vraag, kunt u uw vraag richten aan bovengemeld mailadres. De curator heeft het streven om uw vraag zo spoedig mogelijk te beantwoorden. De curator vraagt uw begrip voor de eventuele vertraging in de beantwoording van uw vraag.

×