The Charm The Fury komt naar Enschede!

Het geluid van de metal sensatie uit Amsterdam valt te omschrijven als een mix van Pantera, Slipknot en Metallica. Aangevoerd door power-frontvrouw Caroline Westendorp staat de band garant voor energieke shows en keiharde moshpits!

Vier jaar na het internationaal enthousiast ontvangen debuut keerde The Charm The Fury in 2017 terug met een verwoestend nieuwe plaat, getiteld "The Sick, Dumb & Happy". De walging van de huidige maatschappij en een staalharde wil om mensen niet naar hun smartphone, maar naar de fikkende wereld te laten kijken, maakt het een metal-album dat zelfs voor de release al hoge ogen gooit.

Aardschok Magazine bestempelde het zelfs tot "een van de beste Nederlandse metalplaten ooit gemaakt". De unieke sound van deze Amsterdamse band is nu ook in de internationale pers opgepikt. Deze zomer gaan ze op tour langs grote festivals over de hele wereld, van de Verenigde Staten tot Finland. Dit jaar wordt afgesloten met een clubtour in Nederland en Atak mag daarin niet ontbreken!

De support acts worden later bekend gemaakt.

The Charm The Fury
29 dec. Koop tickets
Voorverkoop:
€ 12,00
Avondkassa:
€ 14,00
Servicekosten Atak:
€ 2,40
Deuren open:
20:00 uur
Aanvang:
20:30 uur
Zaal:
Saxion Zaal
Leeftijd:

Agenda

26 jan Pop Secret - Eerste Voorronde Meer info
27 jan Pop Secret - Tweede Voorronde Meer info
27 jan Bettie Serveert Meer info Koop tickets
2 feb Winteroffensief Meer info Koop tickets