De driekoppige rock & roll formatie Black Bone ontstond in Eindhoven in 2007. Opgericht door de toen piepjonge vrienden gitarist en zanger Steef, bassist Sven en drummer Jules. Ze waren destijds tussen de twaalf en vijftien jaar oud.

In 2011 brachten ze het rammende debuut album "Back to Mayhem" uit, waar je invloeden van beukende bands als Mötorhead, Peter Pan Speedrock en AC/DC in terug hoort. Deze no nonsense rock & roll valt goed in de smaak. De jongens kunnen spelen op vele festivals en zijn een geoliede machine geworden. Intussen hebben ze dan ook een gestoord aantal live optredens gedaan. met high profile gigs als openen voor bands als Deep Purple, Saxon en Slash.

In 2015 kwam het tweede album "Blessing in Disguise" en die klinkt volgens de recensies zo dik als "As if Thin Lizzy got extremely fat". Het album werd geproduceerd door Peter van Elderen, beter bekend als de frontman van Peter Pan Speedrock. Tegenwoordig zijn de mannen van Black Bone geen jonge puppies meer, maar hongerige wolven! De band begint 2018 met een tour door Spanje en Portugal. Dus we mogen er vanuit gaan dat ze op zaterdag 3 februari extra heet komen vlammen in Atak!Tegenwoordig zijn de mannen van Black Bone geen jonge puppies meer, maar hongerige wolven! De band begint 2018 met een tour door Spanje en Portugal. Dus we mogen er vanuit gaan dat ze op zaterdag 3 februari extra heet komen vlammen in Atak!

Black Bone
3 feb.
Dit evenement is geannuleerd!

Voorverkoop:
€ 8,00
Avondkassa:
€ 10,00
Servicekosten Atak:
€ 1,50
Deuren open:
19:30 uur
Aanvang:
20:30 uur
Zaal:
Saxion Zaal
Subgenre:
Rock & roll, Hard-rock

Attend op facebook of nodig je vrienden uit!

Agenda

Beste bezoekers en popliefhebbers,

De rechtbank Overijssel, locatie Almelo, heeft op 31 januari 2018 het faillissement uitgesproken van de Stichting Atak, Podium voor Moderne Muziek, met aanstelling van mr. P. Weenink (Weenink Bedrijfsadvocatuur | WEENINC) tot curator.

De geplande concerten zullen geen doorgang vinden. Ook de overige activiteiten, waaronder de verhuur van oefenruimte, zijn gestaakt.

Veel bezoekers van Atak hebben contact opgenomen met vragen over het faillissement en de gevolgen daarvan voor hun persoonlijke situatie. Veel van de individuele vragen zijn van gelijke aard en/of strekking en zien op de afhandeling van reeds betaalde tickets voor een geannuleerd concert. Voor die situatie geldt het volgende:
Als gevolg van het faillissement van Atak kan er door Atak geen uitvoering meer worden gegeven aan het concert. Er is getracht de concerten elders onder te brengen maar die inspanningen hebben geen resultaat opgeleverd. Indien u reeds heeft betaald voor een ticket, heeft u een vordering op Atak omdat de betaling door de curator niet kan worden teruggestort. U kunt uw vordering uit hoofde van de betaling indienen via: faillissementen@weeninc.nl. U dient uw betaalbevestiging mee te zenden. Uw vordering wordt hiermee op de lijst van voorlopig erkende concurrente crediteuren geplaatst. In een later stadium van het faillissement zal de curator u informeren over een eventuele (gedeeltelijke) uitkering aan de concurrente crediteuren.

Bovenstaande procedure geldt overigens voor alle crediteuren van Atak. Indien u een vordering heeft op Atak, dan kunt u uw vordering indienen via: faillissementen@weeninc.nl

Indien u met bovenstaande geen antwoord heeft gekregen op uw vraag, kunt u uw vraag richten aan bovengemeld mailadres. De curator heeft het streven om uw vraag zo spoedig mogelijk te beantwoorden. De curator vraagt uw begrip voor de eventuele vertraging in de beantwoording van uw vraag.

×