De driekoppige rock & roll formatie Black Bone ontstond in Eindhoven in 2007. Opgericht door de toen piepjonge vrienden gitarist en zanger Steef, bassist Sven en drummer Jules. Ze waren destijds tussen de twaalf en vijftien jaar oud.

In 2011 brachten ze het rammende debuut album "Back to Mayhem" uit, waar je invloeden van beukende bands als Mötorhead, Peter Pan Speedrock en AC/DC in terug hoort. Deze no nonsense rock & roll valt goed in de smaak. De jongens kunnen spelen op vele festivals en zijn een geoliede machine geworden. Intussen hebben ze dan ook een gestoord aantal live optredens gedaan. met high profile gigs als openen voor bands als Deep Purple, Saxon en Slash.

In 2015 kwam het tweede album "Blessing in Disguise" en die klinkt volgens de recensies zo dik als "As if Thin Lizzy got extremely fat". Het album werd geproduceerd door Peter van Elderen, beter bekend als de frontman van Peter Pan Speedrock. Tegenwoordig zijn de mannen van Black Bone geen jonge puppies meer, maar hongerige wolven! De band begint 2018 met een tour door Spanje en Portugal. Dus we mogen er vanuit gaan dat ze op zaterdag 3 februari extra heet komen vlammen in Atak!Tegenwoordig zijn de mannen van Black Bone geen jonge puppies meer, maar hongerige wolven! De band begint 2018 met een tour door Spanje en Portugal. Dus we mogen er vanuit gaan dat ze op zaterdag 3 februari extra heet komen vlammen in Atak!

Black Bone
3 feb. Koop tickets
Voorverkoop:
€ 8,00
Avondkassa:
€ 10,00
Servicekosten Atak:
€ 1,50
Deuren open:
19:30 uur
Aanvang:
20:30 uur
Zaal:
Saxion Zaal
Subgenre:
Rock & roll, Hard-rock

Attend op facebook of nodig je vrienden uit!

Agenda

26 jan Pop Secret - Eerste Voorronde Meer info
27 jan Pop Secret - Tweede Voorronde Meer info
27 jan Bettie Serveert Meer info Koop tickets
2 feb Winteroffensief Meer info Koop tickets