Na zo'n beetje oneindig getourd te hebben door gans Europa (oké, ook een beetje in Amerika en Afrika) heeft Birth of Joy zich inmiddels bewezen als een ware liveband die niet stil kan -en vooral, wil- zitten. Met meer dan 450 shows in de afgelopen 3 jaar doen ze menigeen herinneren aan betere tijden. Toen Rock & Roll nog recht in je bek was en iedereen zich de longen uit het lijf schreeuwde in elke plek en stad waar maar een podium stond.

Hoewel zeker geïnspireerd door de psychedelische kant van de jaren '60 en '70, heb je niet het gevoel dat je terug wordt gezogen in de vergoorde Perzische tapijten die je bij de plaatselijke kringloopwinkel om de hoek hebt opgesnord. Natuurlijk, er zijn psychotische jams - dat wordt zeker niet ontkent, laten we wel wezen - maar in de slacentrifuge met stoner en grunge, inclusief de punk instelling, is Birth of Joy vooral een band die in het bezit is van een eigen(wijs) smoelwerk.

In februari 2018 komt de band met het nieuwe album "HYPER FOCUS". Er wordt nog verder afgestapt van de standaard rock & roll sound uit de jaren '60 en '70 en de band vernieuwt zichzelf wederom door de stoner, punk en nu zelfs ook progrock en jazz invloeden binnen te laten. Tegelijkertijd gaan ze terug naar hun roots, want door het opname proces puur en simpel te houden. Ligt het eindresultaat zo dicht mogelijk bij Birth of Joy's ongeëvenaarde live-energy!

Birth of Joy
25 mei.
Dit evenement is geannuleerd!

Voorverkoop:
€ 12,00
Avondkassa:
€ 14,00
Servicekosten Atak:
€ 1,50
Deuren open:
19:30 uur
Aanvang:
20:30 uur
Zaal:
Saxion Zaal
Subgenre:
Grunge, Stoner rock

Agenda

25 mei Birth of Joy Meer info

Beste bezoekers en popliefhebbers,

De rechtbank Overijssel, locatie Almelo, heeft op 31 januari 2018 het faillissement uitgesproken van de Stichting Atak, Podium voor Moderne Muziek, met aanstelling van mr. P. Weenink (Weenink Bedrijfsadvocatuur | WEENINC) tot curator.

De geplande concerten zullen geen doorgang vinden. Ook de overige activiteiten, waaronder de verhuur van oefenruimte, zijn gestaakt.

Veel bezoekers van Atak hebben contact opgenomen met vragen over het faillissement en de gevolgen daarvan voor hun persoonlijke situatie. Veel van de individuele vragen zijn van gelijke aard en/of strekking en zien op de afhandeling van reeds betaalde tickets voor een geannuleerd concert. Voor die situatie geldt het volgende:
Als gevolg van het faillissement van Atak kan er door Atak geen uitvoering meer worden gegeven aan het concert. Er is getracht de concerten elders onder te brengen maar die inspanningen hebben geen resultaat opgeleverd. Indien u reeds heeft betaald voor een ticket, heeft u een vordering op Atak omdat de betaling door de curator niet kan worden teruggestort. U kunt uw vordering uit hoofde van de betaling indienen via: faillissementen@weeninc.nl. U dient uw betaalbevestiging mee te zenden. Uw vordering wordt hiermee op de lijst van voorlopig erkende concurrente crediteuren geplaatst. In een later stadium van het faillissement zal de curator u informeren over een eventuele (gedeeltelijke) uitkering aan de concurrente crediteuren.

Bovenstaande procedure geldt overigens voor alle crediteuren van Atak. Indien u een vordering heeft op Atak, dan kunt u uw vordering indienen via: faillissementen@weeninc.nl

Indien u met bovenstaande geen antwoord heeft gekregen op uw vraag, kunt u uw vraag richten aan bovengemeld mailadres. De curator heeft het streven om uw vraag zo spoedig mogelijk te beantwoorden. De curator vraagt uw begrip voor de eventuele vertraging in de beantwoording van uw vraag.

×