DVS1 komt naar Enschede

The devious one, ofwel 'de afwijkende', komt naar Enschede. DVS1. Op Basic Grooves. Dit is er een eentje waar nog lang over gepraat zal worden. En de helft van de kaarten is er NU AL doorheen.Zak Khutoretsky is geboren in de toenmalige Sovjet Unie, maar emigreerde op zijn tweede met zijn familie naar de Verenigde Staten. Hier groeide hij op in zowel New York als Minneapolis. In deze steden kwam Zak in aanraking met techno, wat hem inspireerde om zelf aan de slag te gaan. DVS1, zoals hij genoemd werd door bevriende graffiti artiesten, was in 2009 maar liefst twintig jaar actief in de scene toen hij werd ontdekt door Ben Klock. Het leidde tot zijn eerste release op Klockworks in augustus van hetzelfde jaar. Ondertussen wekte Derrick May al twee jaar lang veel nieuwsgierigheid met een mysterieus en melodisch geheim wapen in zijn sets.


Basic Grooves invites DVS1
1 apr. Koop tickets
Voorverkoop:
€ 11,00
Avondkassa:
€ 13,00
Servicekosten Atak:
€ 1,50
Deuren open:
23:00 uur
Aanvang:
23:00 uur
Zaal:
Grolsch Zaal

Laatste kaarten aan de deur!


Het pareltje heette 'Pressure' en was een productie van DVS1, bleek toen het werd gereleased op Derrick May's Transmat label. Een release op het label van Ben Klock en dat van Derrick May in ongeveer een jaar tijd. Een betere start van je carrière kun je je niet wensen als techno artiest. En inderdaad; sindsdien behoort DVS1 tot de absolute top in de techno, wereldwijd. Een meester in de studio en een beest achter de draaitafels. Enjoy Right Now.


Agenda

Beste bezoekers en popliefhebbers,

De rechtbank Overijssel, locatie Almelo, heeft op 31 januari 2018 het faillissement uitgesproken van de Stichting Atak, Podium voor Moderne Muziek, met aanstelling van mr. P. Weenink (Weenink Bedrijfsadvocatuur | WEENINC) tot curator.

De geplande concerten zullen geen doorgang vinden. Ook de overige activiteiten, waaronder de verhuur van oefenruimte, zijn gestaakt.

Veel bezoekers van Atak hebben contact opgenomen met vragen over het faillissement en de gevolgen daarvan voor hun persoonlijke situatie. Veel van de individuele vragen zijn van gelijke aard en/of strekking en zien op de afhandeling van reeds betaalde tickets voor een geannuleerd concert. Voor die situatie geldt het volgende:
Als gevolg van het faillissement van Atak kan er door Atak geen uitvoering meer worden gegeven aan het concert. Er is getracht de concerten elders onder te brengen maar die inspanningen hebben geen resultaat opgeleverd. Indien u reeds heeft betaald voor een ticket, heeft u een vordering op Atak omdat de betaling door de curator niet kan worden teruggestort. U kunt uw vordering uit hoofde van de betaling indienen via: faillissementen@weeninc.nl. U dient uw betaalbevestiging mee te zenden. Uw vordering wordt hiermee op de lijst van voorlopig erkende concurrente crediteuren geplaatst. In een later stadium van het faillissement zal de curator u informeren over een eventuele (gedeeltelijke) uitkering aan de concurrente crediteuren.

Bovenstaande procedure geldt overigens voor alle crediteuren van Atak. Indien u een vordering heeft op Atak, dan kunt u uw vordering indienen via: faillissementen@weeninc.nl

Indien u met bovenstaande geen antwoord heeft gekregen op uw vraag, kunt u uw vraag richten aan bovengemeld mailadres. De curator heeft het streven om uw vraag zo spoedig mogelijk te beantwoorden. De curator vraagt uw begrip voor de eventuele vertraging in de beantwoording van uw vraag.

×