20th Anniversary

Basic Grooves bestaat volgend seizoen 20 jaar! In maart 1996 was het toenmalig Atak programmeur Gert Gering die het nieuwe dance concept in het leven riep. Wekelijks was de beste dance te horen in ons oude pand aan de Noorderhagen, en al snel groeide het uit tot een van dé dance feesten van het land.

4 september, 12 uur lang. Een waar indoor festival in Atak, Enschede. De grootste Basic Grooves editie ooit...

♦♦ Joris Voorn
♦♦ Ryan Elliott (USA)
♦♦ Mike Dehnert (live) (DE)
♦♦ Delta Funktionen
♦♦ Juju & Jordash (NL / DE)
♦♦ Youandewan (UK)
♦♦ Brent Roozendaal
♦♦ Edwin Oosterwal
♦♦ Tsepo
♦♦ Bas Amro
♦♦ Marco Đakić & Reshu Tahar
♦♦ Christoph Voorn

Basic Grooves XXL
4 sep. Koop tickets
Voorverkoop:
€ 16,00
Avondkassa:
€ 20,50
Servicekosten Atak:
€ 2,00
Deuren open:
19:00 uur
Aanvang:
19:00 uur
Zaal:
Hele Pand

Vandaag de dag is Basic Grooves niet meer weg te denken uit de Nederlandse dance scene. Met maar liefst elf uitverkochte edities achter elkaar blijkt dat het concept nog altijd voorop staat. Reden genoeg dus, om in september het nieuwe seizoen in te luiden met een speciale Basic Grooves editie. Een editie waarin we op alle aspecten groot gaan uitpakken.

Agenda

Beste bezoekers en popliefhebbers,

De rechtbank Overijssel, locatie Almelo, heeft op 31 januari 2018 het faillissement uitgesproken van de Stichting Atak, Podium voor Moderne Muziek, met aanstelling van mr. P. Weenink (Weenink Bedrijfsadvocatuur | WEENINC) tot curator.

De geplande concerten zullen geen doorgang vinden. Ook de overige activiteiten, waaronder de verhuur van oefenruimte, zijn gestaakt.

Veel bezoekers van Atak hebben contact opgenomen met vragen over het faillissement en de gevolgen daarvan voor hun persoonlijke situatie. Veel van de individuele vragen zijn van gelijke aard en/of strekking en zien op de afhandeling van reeds betaalde tickets voor een geannuleerd concert. Voor die situatie geldt het volgende:
Als gevolg van het faillissement van Atak kan er door Atak geen uitvoering meer worden gegeven aan het concert. Er is getracht de concerten elders onder te brengen maar die inspanningen hebben geen resultaat opgeleverd. Indien u reeds heeft betaald voor een ticket, heeft u een vordering op Atak omdat de betaling door de curator niet kan worden teruggestort. U kunt uw vordering uit hoofde van de betaling indienen via: faillissementen@weeninc.nl. U dient uw betaalbevestiging mee te zenden. Uw vordering wordt hiermee op de lijst van voorlopig erkende concurrente crediteuren geplaatst. In een later stadium van het faillissement zal de curator u informeren over een eventuele (gedeeltelijke) uitkering aan de concurrente crediteuren.

Bovenstaande procedure geldt overigens voor alle crediteuren van Atak. Indien u een vordering heeft op Atak, dan kunt u uw vordering indienen via: faillissementen@weeninc.nl

Indien u met bovenstaande geen antwoord heeft gekregen op uw vraag, kunt u uw vraag richten aan bovengemeld mailadres. De curator heeft het streven om uw vraag zo spoedig mogelijk te beantwoorden. De curator vraagt uw begrip voor de eventuele vertraging in de beantwoording van uw vraag.

×