Het mooiste van Basic Grooves is dat we samen dingen kunnen horen die we nog nooit gehoord hebben. Een dj uit een stad genaamd Chiba, zo'n 30 km ten zuiden van Tokyo, kan daar ongetwijfeld aan bijdragen. Hij is bekend onder de naam DJ Nobu, en 2017 was van hem. De Japanse artiest groeide in korte tijd uit tot een wereldwijd festival-favoriet. Ook is hij al jaren één van de populairste techno dj's van het land. Als je hem al gezien hebt op een toonaangevend festival afgelopen zomer, dan weet je waar we het over hebben. DJ Nobu staat voor een verrassende mix van abstracte techno en authentieke dansvloer anthems. Met andere woorden; de dansvloer gek maken met dingen die je nog nooit gehoord hebt. Dat je elkaar aankijkt en je hoofd schudt in overeenstemming: "holy shit".

De eerste drie uur zullen in handen zijn van Property. De Twentse Bart van der Weert stond al meerdere malen in de foyer en zal op 3 februari de grote zaal op geheel eigen wijze op warmen.


Basic Grooves presents: DJ Nobu (Verplaatst)
3 feb.
Dit evenement is uitverkocht!

Voorverkoop:
€ 11,00
Avondkassa:
€ 13,00
Servicekosten Atak:
€ 1,50
Deuren open:
23:00 uur
Aanvang:
23:00 uur
Zaal:
N8kelder
Subgenre:
Techno
Leeftijd:

Agenda

Beste bezoekers en popliefhebbers,

De rechtbank Overijssel, locatie Almelo, heeft op 31 januari 2018 het faillissement uitgesproken van de Stichting Atak, Podium voor Moderne Muziek, met aanstelling van mr. P. Weenink (Weenink Bedrijfsadvocatuur | WEENINC) tot curator.

De geplande concerten zullen geen doorgang vinden. Ook de overige activiteiten, waaronder de verhuur van oefenruimte, zijn gestaakt.

Veel bezoekers van Atak hebben contact opgenomen met vragen over het faillissement en de gevolgen daarvan voor hun persoonlijke situatie. Veel van de individuele vragen zijn van gelijke aard en/of strekking en zien op de afhandeling van reeds betaalde tickets voor een geannuleerd concert. Voor die situatie geldt het volgende:
Als gevolg van het faillissement van Atak kan er door Atak geen uitvoering meer worden gegeven aan het concert. Er is getracht de concerten elders onder te brengen maar die inspanningen hebben geen resultaat opgeleverd. Indien u reeds heeft betaald voor een ticket, heeft u een vordering op Atak omdat de betaling door de curator niet kan worden teruggestort. U kunt uw vordering uit hoofde van de betaling indienen via: faillissementen@weeninc.nl. U dient uw betaalbevestiging mee te zenden. Uw vordering wordt hiermee op de lijst van voorlopig erkende concurrente crediteuren geplaatst. In een later stadium van het faillissement zal de curator u informeren over een eventuele (gedeeltelijke) uitkering aan de concurrente crediteuren.

Bovenstaande procedure geldt overigens voor alle crediteuren van Atak. Indien u een vordering heeft op Atak, dan kunt u uw vordering indienen via: faillissementen@weeninc.nl

Indien u met bovenstaande geen antwoord heeft gekregen op uw vraag, kunt u uw vraag richten aan bovengemeld mailadres. De curator heeft het streven om uw vraag zo spoedig mogelijk te beantwoorden. De curator vraagt uw begrip voor de eventuele vertraging in de beantwoording van uw vraag.

×