Avery Plains & Drive by Wire

Avery Plains is een melodieuze bunch indierock, diepgeworteld in de levendige muziekscene van Groningen, stad van thuisclub VERA, Home of the International Pop Underground. A busy troupe, met vertakkingen naar oa. Vox Von Braun, Santa Fé, Moonlizards, Audiotransparent en Benjamin B.

"Soms klinkt een debuut ook echt als een debuut. Niets van dat alles bij Avery Plains, waarin zoveel vakmanschap is te horen. Er staat geen slecht nummer op het album, de productie is nagenoeg perfect en het hele album zit vol afwisseling. Hierdoor kan het rustig op repeat, wat de afgelopen week ook regelmatig gebeurd is. Een heerlijk album voor in de auto, helemaal nu met het lekkere weer. Dit kan wel eens mijn soundtrack van deze lente worden!." (Pat-sounds)Avery Plains & Drive by Wire
26 feb. Koop tickets
Voorverkoop:
€ 5,00
Avondkassa:
€ 7,00
Servicekosten Atak:
€ 1,50
Deuren open:
20:00 uur
Aanvang:
20:30 uur
Zaal:
Saxion Zaal

De zinderende alternative rockband Drive By Wire met charismatisch boegbeeld Simone Holsbeek (zang/gitaar), Alwin Wubben (gitaar), Jerôme Miedendorp de Bie (Drums) en Marcel Zerb (bas) is terug met een beest van een album, getiteld 'The Whole Shebang'. De totstandkoming van dit derde studioalbum ging niet zonder slag of stoot. Naast een druk tourschema door Europa (met o.a. Mudhoney en Kyuss Lives!) en een lang opname proces, heeft het nog meerdere sessies in verschillende studio's gekost voordat de juiste sfeer, het magische moment op 'tape' werd gepakt. Geen perfectie, maar de essentie, waar de band compleet één is met de muziek.

Tijdschema:
Avery Plains 20:30 - 21:30 uur
Drive by Wire: 22:00 - 23:00 uur

Agenda

25 mei Birth of Joy Meer info

Beste bezoekers en popliefhebbers,

De rechtbank Overijssel, locatie Almelo, heeft op 31 januari 2018 het faillissement uitgesproken van de Stichting Atak, Podium voor Moderne Muziek, met aanstelling van mr. P. Weenink (Weenink Bedrijfsadvocatuur | WEENINC) tot curator.

De geplande concerten zullen geen doorgang vinden. Ook de overige activiteiten, waaronder de verhuur van oefenruimte, zijn gestaakt.

Veel bezoekers van Atak hebben contact opgenomen met vragen over het faillissement en de gevolgen daarvan voor hun persoonlijke situatie. Veel van de individuele vragen zijn van gelijke aard en/of strekking en zien op de afhandeling van reeds betaalde tickets voor een geannuleerd concert. Voor die situatie geldt het volgende:
Als gevolg van het faillissement van Atak kan er door Atak geen uitvoering meer worden gegeven aan het concert. Er is getracht de concerten elders onder te brengen maar die inspanningen hebben geen resultaat opgeleverd. Indien u reeds heeft betaald voor een ticket, heeft u een vordering op Atak omdat de betaling door de curator niet kan worden teruggestort. U kunt uw vordering uit hoofde van de betaling indienen via: faillissementen@weeninc.nl. U dient uw betaalbevestiging mee te zenden. Uw vordering wordt hiermee op de lijst van voorlopig erkende concurrente crediteuren geplaatst. In een later stadium van het faillissement zal de curator u informeren over een eventuele (gedeeltelijke) uitkering aan de concurrente crediteuren.

Bovenstaande procedure geldt overigens voor alle crediteuren van Atak. Indien u een vordering heeft op Atak, dan kunt u uw vordering indienen via: faillissementen@weeninc.nl

Indien u met bovenstaande geen antwoord heeft gekregen op uw vraag, kunt u uw vraag richten aan bovengemeld mailadres. De curator heeft het streven om uw vraag zo spoedig mogelijk te beantwoorden. De curator vraagt uw begrip voor de eventuele vertraging in de beantwoording van uw vraag.

×