Avery Plains & Drive by Wire

Avery Plains is een melodieuze bunch indierock, diepgeworteld in de levendige muziekscene van Groningen, stad van thuisclub VERA, Home of the International Pop Underground. A busy troupe, met vertakkingen naar oa. Vox Von Braun, Santa Fé, Moonlizards, Audiotransparent en Benjamin B.

"Soms klinkt een debuut ook echt als een debuut. Niets van dat alles bij Avery Plains, waarin zoveel vakmanschap is te horen. Er staat geen slecht nummer op het album, de productie is nagenoeg perfect en het hele album zit vol afwisseling. Hierdoor kan het rustig op repeat, wat de afgelopen week ook regelmatig gebeurd is. Een heerlijk album voor in de auto, helemaal nu met het lekkere weer. Dit kan wel eens mijn soundtrack van deze lente worden!." (Pat-sounds)Avery Plains & Drive by Wire
26 feb. Koop tickets
Voorverkoop:
€ 5,00
Avondkassa:
€ 7,00
Servicekosten Atak:
€ 1,50
Deuren open:
20:00 uur
Aanvang:
20:30 uur
Zaal:
Saxion Zaal

De zinderende alternative rockband Drive By Wire met charismatisch boegbeeld Simone Holsbeek (zang/gitaar), Alwin Wubben (gitaar), Jerôme Miedendorp de Bie (Drums) en Marcel Zerb (bas) is terug met een beest van een album, getiteld 'The Whole Shebang'. De totstandkoming van dit derde studioalbum ging niet zonder slag of stoot. Naast een druk tourschema door Europa (met o.a. Mudhoney en Kyuss Lives!) en een lang opname proces, heeft het nog meerdere sessies in verschillende studio's gekost voordat de juiste sfeer, het magische moment op 'tape' werd gepakt. Geen perfectie, maar de essentie, waar de band compleet één is met de muziek.

Tijdschema:
Avery Plains 20:30 - 21:30 uur
Drive by Wire: 22:00 - 23:00 uur

Agenda

10 dec Muziek bij de Buren (Afterparty) Meer info
13 dec The Jam Meer info
17 dec Zing Nederlands met me Meer info
19 dec NSJO 2017: Disco Inferno + Wicked Jazz Sounds Meer info Koop tickets