Het grootste alternatieve feest in Nederland is terug voor de zesde keer! En dit jaar weer in Atak.

Ben jij klaar voor een dag vol mode, bands, acts, gratis haarverven, workshops en heel veel Attitude?

Dit jaar willen we underground bands een kans geven zich te laten horen dus speel jij in een band en wil jij op het podium staan tijdens AttitudeFest 2017? Schrijf je dan hier in : http://bit.ly/2obK0vX

Wat je naast bands kunt verwachten? Acts zoals vuurspuwers en belly dance, live body paint, een supergrote market, art & chill met Psychara en Onnedi en de Attitude Academy vol interessante workshops en gratis haarverfsessies. En niet te vergeten: de Miss & Mr. Alternative 2017 competitie!

-
Om half 7 zijn Atak en Attitudefest samen 1 minuut stil. Als steunbetuiging naar het Verenigd Koninkrijk. Dank voor uw medewerking.

AttitudeFest 2017
27 mei. Koop tickets
Voorverkoop:
€ 10,00
Avondkassa:
€ 10,00
Servicekosten Atak:
€ 0,00
Deuren open:
12:00 uur
Aanvang:
12:00 uur
Zaal:
Atak

Meer info en mee doen aan een van de contents of je vast inschrijven voor een zeker plekje voor de workshops? Ga naar www.missalternative.nl

See you at AttitudeFest!


Agenda

25 mei Birth of Joy Meer info

Beste bezoekers en popliefhebbers,

De rechtbank Overijssel, locatie Almelo, heeft op 31 januari 2018 het faillissement uitgesproken van de Stichting Atak, Podium voor Moderne Muziek, met aanstelling van mr. P. Weenink (Weenink Bedrijfsadvocatuur | WEENINC) tot curator.

De geplande concerten zullen geen doorgang vinden. Ook de overige activiteiten, waaronder de verhuur van oefenruimte, zijn gestaakt.

Veel bezoekers van Atak hebben contact opgenomen met vragen over het faillissement en de gevolgen daarvan voor hun persoonlijke situatie. Veel van de individuele vragen zijn van gelijke aard en/of strekking en zien op de afhandeling van reeds betaalde tickets voor een geannuleerd concert. Voor die situatie geldt het volgende:
Als gevolg van het faillissement van Atak kan er door Atak geen uitvoering meer worden gegeven aan het concert. Er is getracht de concerten elders onder te brengen maar die inspanningen hebben geen resultaat opgeleverd. Indien u reeds heeft betaald voor een ticket, heeft u een vordering op Atak omdat de betaling door de curator niet kan worden teruggestort. U kunt uw vordering uit hoofde van de betaling indienen via: faillissementen@weeninc.nl. U dient uw betaalbevestiging mee te zenden. Uw vordering wordt hiermee op de lijst van voorlopig erkende concurrente crediteuren geplaatst. In een later stadium van het faillissement zal de curator u informeren over een eventuele (gedeeltelijke) uitkering aan de concurrente crediteuren.

Bovenstaande procedure geldt overigens voor alle crediteuren van Atak. Indien u een vordering heeft op Atak, dan kunt u uw vordering indienen via: faillissementen@weeninc.nl

Indien u met bovenstaande geen antwoord heeft gekregen op uw vraag, kunt u uw vraag richten aan bovengemeld mailadres. De curator heeft het streven om uw vraag zo spoedig mogelijk te beantwoorden. De curator vraagt uw begrip voor de eventuele vertraging in de beantwoording van uw vraag.

×