Line-up woensdag 21 juni:

20.30 uur Sjors en de Averechts
Nederlandstalige alternatieve popmuziek, maar dan met een randje. Of nee: verschillende, elkaar overlappende randjes. En sierlijke wendingen, juist als je ze niet meer verwacht. Maar toch verbijsterend pakkend en toegankelijk.
21.15 uur Het Rijk
Het RIJK maakt muziek waar je op los kunt gaan, maar wel met enige diepgang. De band experimenteert met verschillende sounds en elementen uit genres zoals garage en blues, waarbij de diepe, lage stem van Rijk Willems centraal staat..
22.00 uur Colin Waters
Colin Waters maakt flirty popmuziek waarbij meisjes kunnen wegzwijmelen en jongens de stoute schoenen aan willen trekken. Deze boy-next-door speelt liedjes waarna je het liefst stiekem gaat skinny dippen in het zwembad van de buurman zonder stil te staan bij morgen.
22.45 uur RUV
RUV is een blues rock trio geïnspireerd door gitaarhelden uit de tweede helft van de vorige eeuw: Gary Moore, Bonham, Cobain. Maak je op voor de huilende gitaren, grommende bas en bezwerende drums, oftewel een portie onvervalste hedendaagse blues rock in de lijn van Jack White en zijn Raconteurs.


Line-up donderdag 22 juni:

20.30 uur No Wow
Lo-Fi Trash Blues/Garage Rock Trio, bestaande uit Steela Polaris, Niko Dolle en Thomas Mestriner
21.15 uur Paper Wolfe
Paper Wolfe zoekt grenzen op van realiteit en verbeelding en overschrijdt deze door dromen te omarmen. Het sust en het schrijnt. Gelaagde vocalen en dynamische wendingen bewegen de luisteraar niet alleen om te dromen, maar ook om te vragen.
22.00 uur Jeangu Macrooy
Singer songwriter Jeangu Macrooy maakt met zijn diepe, gelaagde soulstem momenteel furore op podia van diverse grote festivals en theaters in heel Nederland. Tussen al die optredens door heeft hij gelukkig nog tijd weten te maken voor een solo-optreden in zijn vertrouwde Enschede!

ArtEZ Finals Festival | Dag 1
21 jun.
Kosten:
Gratis toegang
Deuren open:
20:00 uur
Aanvang:
20:00 uur
Zaal:
Saxion Zaal

Gratis toegang!

Op woensdag 21 en donderdag 22 juni gaat het dak eraf in Poppodium Atak!

Maar liefst zeven acts van de ArtEZ Popacademie sluiten op passende en geheel eigen wijze het studiejaar af. Twee avonden vol live muziek; een line-up variërend van Nederlandstalig tot rock; met singer songwriters, bands en DJ Dwars, kortom: de Popacademie luidt deze zomer alvast stevig in. Iedereen is welkom op (een van) beide avonden: de toegang is gratis.

De beide avonden zijn onderdeel van het ArtEZ Finals Festival 2017.
Check het volledige programma op: https://finals.artez.nl/agenda/finals-festival

Agenda

25 mei Birth of Joy Meer info

Beste bezoekers en popliefhebbers,

De rechtbank Overijssel, locatie Almelo, heeft op 31 januari 2018 het faillissement uitgesproken van de Stichting Atak, Podium voor Moderne Muziek, met aanstelling van mr. P. Weenink (Weenink Bedrijfsadvocatuur | WEENINC) tot curator.

De geplande concerten zullen geen doorgang vinden. Ook de overige activiteiten, waaronder de verhuur van oefenruimte, zijn gestaakt.

Veel bezoekers van Atak hebben contact opgenomen met vragen over het faillissement en de gevolgen daarvan voor hun persoonlijke situatie. Veel van de individuele vragen zijn van gelijke aard en/of strekking en zien op de afhandeling van reeds betaalde tickets voor een geannuleerd concert. Voor die situatie geldt het volgende:
Als gevolg van het faillissement van Atak kan er door Atak geen uitvoering meer worden gegeven aan het concert. Er is getracht de concerten elders onder te brengen maar die inspanningen hebben geen resultaat opgeleverd. Indien u reeds heeft betaald voor een ticket, heeft u een vordering op Atak omdat de betaling door de curator niet kan worden teruggestort. U kunt uw vordering uit hoofde van de betaling indienen via: faillissementen@weeninc.nl. U dient uw betaalbevestiging mee te zenden. Uw vordering wordt hiermee op de lijst van voorlopig erkende concurrente crediteuren geplaatst. In een later stadium van het faillissement zal de curator u informeren over een eventuele (gedeeltelijke) uitkering aan de concurrente crediteuren.

Bovenstaande procedure geldt overigens voor alle crediteuren van Atak. Indien u een vordering heeft op Atak, dan kunt u uw vordering indienen via: faillissementen@weeninc.nl

Indien u met bovenstaande geen antwoord heeft gekregen op uw vraag, kunt u uw vraag richten aan bovengemeld mailadres. De curator heeft het streven om uw vraag zo spoedig mogelijk te beantwoorden. De curator vraagt uw begrip voor de eventuele vertraging in de beantwoording van uw vraag.

×