Let op: Dit evenement is verplaatst naar Café de Pimpelaar.


AASS is een muzikaal duo: Arthur Adam (multi-instrumentalist, dichter, zanger met elastieken stem) en Stefan Schneider (jazzdrummer, sampletovenaar, improvisatiebeest). Samen maken ze experimentele, filmische, meeslepende, intense en voor een flink deel geïmproviseerde muziek, die klinkt als een kruising tussen postrock en (free)jazz, of tussen Efterklang en Motorpsycho, of tussen Radiohead en Pink Floyd. Op 12 januari presenteren ze hun debuutalbum "A soundtrack for new memories"

Foto's door Leoni Sandman

VERPLAATST NAAR CAFÉ DE PIMPELAAR: Albumpresentatie: AASS
12 jan.
Kosten:
Gratis toegang
Deuren open:
20:00 uur
Aanvang:
20:30 uur
Zaal:
Café de Pimpelaar

Support van AASS is Writist.

"Een liveset van Writist is een rit op een dwaalspoor. Gefascineerd door volledige controle speelt hij alle instrumenten en beats live door een innovatief loop-systeem. Met ritmische gitaren, melodieuze zanglijnen en pure electronica doen zijn songs denken aan een gewaagde combinatie van Fink, Jack Garratt en SOHN. Debuut EP "A Burning House" is uit sinds juni 2017 en overal online te beluisteren."

Volg AASS ook op Facebook!
Voor het Facebook evenement klik je hier.


Agenda

Beste bezoekers en popliefhebbers,

De rechtbank Overijssel, locatie Almelo, heeft op 31 januari 2018 het faillissement uitgesproken van de Stichting Atak, Podium voor Moderne Muziek, met aanstelling van mr. P. Weenink (Weenink Bedrijfsadvocatuur | WEENINC) tot curator.

De geplande concerten zullen geen doorgang vinden. Ook de overige activiteiten, waaronder de verhuur van oefenruimte, zijn gestaakt.

Veel bezoekers van Atak hebben contact opgenomen met vragen over het faillissement en de gevolgen daarvan voor hun persoonlijke situatie. Veel van de individuele vragen zijn van gelijke aard en/of strekking en zien op de afhandeling van reeds betaalde tickets voor een geannuleerd concert. Voor die situatie geldt het volgende:
Als gevolg van het faillissement van Atak kan er door Atak geen uitvoering meer worden gegeven aan het concert. Er is getracht de concerten elders onder te brengen maar die inspanningen hebben geen resultaat opgeleverd. Indien u reeds heeft betaald voor een ticket, heeft u een vordering op Atak omdat de betaling door de curator niet kan worden teruggestort. U kunt uw vordering uit hoofde van de betaling indienen via: faillissementen@weeninc.nl. U dient uw betaalbevestiging mee te zenden. Uw vordering wordt hiermee op de lijst van voorlopig erkende concurrente crediteuren geplaatst. In een later stadium van het faillissement zal de curator u informeren over een eventuele (gedeeltelijke) uitkering aan de concurrente crediteuren.

Bovenstaande procedure geldt overigens voor alle crediteuren van Atak. Indien u een vordering heeft op Atak, dan kunt u uw vordering indienen via: faillissementen@weeninc.nl

Indien u met bovenstaande geen antwoord heeft gekregen op uw vraag, kunt u uw vraag richten aan bovengemeld mailadres. De curator heeft het streven om uw vraag zo spoedig mogelijk te beantwoorden. De curator vraagt uw begrip voor de eventuele vertraging in de beantwoording van uw vraag.

×